КАЛЕНДАР ХРИСТИЯН

ДО НАСТУПНОГО ТУРУ:


Пошук

Наше опитування

Чи потрібен цей сайт для Вас?

Нас підтримують на

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

П`ятниця, 19.04.2024, 18:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Із нами були разів
Головна » 2011 » Серпень » 16 » Подарунок для паломника
21:08
Подарунок для паломника
З нагоди дев'ятої річниці об'явлення діви Марії Пресвятої Родини у Джублику, який на прохання Діви Марії став місцем розміщення кінцевої 14-ї стації найбільшої у світі місійної "Хресної дороги Ісуса" готується спеціальний компакт диск під зрозумілою для всіх християн назвою "Голгофа".
Автори диску (ІРС "ДКЗ") ставлять собі за мету зібрати якомога більше сценаріїв подібних хресних доріг різних авторів, а кращі з них професійно озвучити.  У свою чергу кращі озвучення здійснені власними зусиллями та зусиллями однодумців змонтовані у своєрідну звукову вервицю на тему кожної із стацій.
Слід зазначити також, що так як автори диску одночасно є і ініціаторами побудови біля кожного із 14 хрестів цієї дороги капличок із скульптурно-рельєфними композиціями по темі кожної із стацій, тому тривалість подібних вервиць підібрано так, щоб їх можна було прослуховувати долаючи відстані між цими стаціями із середньою швидкістю 60 км. на годину.

Перший диск із цієї серії буде випущено у кількості 500 шт. коштом їх авторів. Наступні наклади подібних дисків будуть виготовлятися коштом меценатів та роздаватимуться виключно БЕЗКОШТОВНО із правом їх розмножування без змін.

Тих людей доброї волі, хто бажатиме долучитися до розбудови Хресної дороги "Львів - Джублик" просимо зареєструватися на цьому сайті і слідкувати за розгортанням подій навколо цього проекту. Нам дуже важлива Ваша думка та молитвена підтримка.
Автор щиро вдячний всім іншим авторам, хто долучився до створення сценаріїв та їх озвучення, а  разом з тим, приносить вибачення за те, що не всі автори названі або ж названі неправильно.  Із цього приводу звертайтеся до адміністратора сайту, щоб була можливість вчасно виправити ці неточності. Sanator
Переглядів: 2051 | Додав: sanator | Теги: ДКЗ, Джублик, хресна дорога Джублика | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 sanator  
Повідомляю всіх гостей святого місця в Закарпатті - Джублика у дні святкування річниці чи будь-коли іншим часом, а також всіх людей доброї волі про те, що починаючи із цього року, всі, хто зареєстрований на цьому сайті чи на сайті "Джублика"

зможе безкоштовно одержати цей DVD диск на пам'ять.

На цьому ж диску будуть й інші цікаві матеріали, зокрема:
- електронна енциклопедія Закарпаття,
- електронний каталог Закарпатської кухні,
- фотографії та фрагменти святкувань минулих та теперішнього років.

Одержати диски зможете у вагончику "ДКЗ", який знаходиться поблизу сцени комплексу Джублик, або після святкувань у книгарні Джублика.

Сподіваємося на Вашу підтримку, відгуки та конструктивні поради.
Sanator

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]