КАЛЕНДАР ХРИСТИЯН

Категорії розділу

ХРЕСНА ДОРОГА. ХІV стацій [8]
Різноманітні сценарії останньої Хресної дороги Ісуса Христа на голгофу. Сценарії супроводяться текстовим, фото та звуковим супроводом.
Розважання 40 днів Великого Посту [47]
Щоденні роздуми про Великий піст та Хресна дорога впродовж 40 днів по календарю. Звуковий та музичний супровід.
РОЗВАЖАННЯ ТА РОЗДУМИ [1]
Радіо МАРІЯ, Духовні та релігійні розважання та проповіді

ДО НАСТУПНОГО ТУРУ:


Пошук

Наше опитування

Чи вартує цей сайт Вашої допомоги

Нас підтримують на

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

П`ятниця, 29.03.2024, 16:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Із нами були разів

календар паломника

Головна » 2012 » Квітень » 4 » 33 день Великого посту.Христос прибитий до хреста.
00:29
33 день Великого посту.Христос прибитий до хреста.
 Розважання "40 днів Великого Посту"  (із звуковим супроводом)

стація ОДИНАДЦЯТА
 
   Зверни увагу, як найулюбленішого нашого Спасителя оточують кати, щоб Його вхопити і прибити на хрест. Звичайним злочинцям дано в такий час вино, заправлене міррою щоб одурені не чули на хресті своєї муки. Ісусові подане вино, змішане з жовчю, щоб муки ще примножити. «І спробувавши, не хотів пити» (Мт. 27, 34). Не хотів пити, щоб оточуючі Його не подумали, що бажає в терпіннях полегшення. Скуштував гіркоти жовчі і жертвував її, на надолуження господу Богу за людські гріхи, поповнені через надмірність в уживанні напоїв. Ах, якою гіркотою наповнюють ці гріхи Найсвятіше серце Ісуса!
   Ісус Христос бачить, що кати хочуть Його розіп'яти на хресті, тому випереджує їх, сам наближається до хресного дерева і кладеться на нього. Вони хапають одну руку і грубим цвяхом через середину долоні прибивають в пробите місце до хреста. Слухаючи удари молота, уяви собі, які болі проймають Господа Ісуса. Поглянь, як кати хапають другу руку Господа Ісуса, як її натягають, як її притягають до місця, де має бути прибита. Уяви собі як сильно Ісус Христос терпить. Вже другу прибивають руку. Велике фізичне терпіння має вже у собі те, що корчить тіло чоловіка, ото ж ноги Ісуса Христа скорчилися, коли прибито до хреста руки. Кати хапають Найсвятіші ноги Ісуса Христа, не можуть їх дотягти до призначеного місця. В'яжуть мотузку до ніг і тягнуть як струни. Після цього беруть довгий грубий цвях і в місцях найбільше чутливих прибивають сильно до хреста.

прослухати текст із музичним супроводом  та відкрити текст  у новому вікні)
Категорія: Розважання 40 днів Великого Посту | Переглядів: 819 | Додав: sanator | Теги: ДКЗ, великопстні пісні, Розважання, Хресна дорога, Джублик, Голгофа, Великий Піст, страждальні пісні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]