КАЛЕНДАР ХРИСТИЯН

Категорії розділу

ХРЕСНА ДОРОГА. ХІV стацій [8]
Різноманітні сценарії останньої Хресної дороги Ісуса Христа на голгофу. Сценарії супроводяться текстовим, фото та звуковим супроводом.
Розважання 40 днів Великого Посту [47]
Щоденні роздуми про Великий піст та Хресна дорога впродовж 40 днів по календарю. Звуковий та музичний супровід.
РОЗВАЖАННЯ ТА РОЗДУМИ [1]
Радіо МАРІЯ, Духовні та релігійні розважання та проповіді

ДО НАСТУПНОГО ТУРУ:


Пошук

Наше опитування

Чи потрібен цей сайт для Вас?

Нас підтримують на

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Четвер, 28.03.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Із нами були разів

календар паломника

Головна » 2012 » Квітень » 3 » 32 день Великого посту. Зривання одягу з Ісуса Христа
00:28
32 день Великого посту. Зривання одягу з Ісуса Христа
 Розважання "40 днів Великого Посту"  (із звуковим супроводом)
 
стація ДЕСЯТА
 
   Зверни увагу, як в кінці відвели Господа Ісуса на місце смерті. Який же Він ослаблений, знищений. Під терновим вінцем важко було спізнати Його лице. Струї спливаючої крові зовсім закрили Його Пресвяте лице. Усе покрито темно-червоною фарбою від скипілої крові. Дикі люди здирають з Господа Ісуса насамперед верхній одяг, потім спідню ризу, що прилипла до ран. Під час здирання відновили кати всі рани, віддерли куски тіла. Господь Ісус став серед народу, скуплений у своїй крові. Поглянь, який сором охопив люблячого жінок, бачачи Себе таким оголеним, який невиказаний біль огорнув Його Найсвятіше Серце.
   Як можна, Господи Ісусе, щоб Ти, що покриваєш землю зеленню і квітками, а небо – зірками, дозволив таку жорстокість? Отці церковні вважають цей біль і встид, якого Ісус терпів у своєму оголенні, карою, яку Він прийняв, щоби надолужити Божі справедливості за безсоромне і згрішаюче людське вбрання.
   Святе Євангеліє каже, що верхню ризу Ісуса Христа поділили вояки на чотири частини, для кожного з них – по одній. «Взяли Його одяг і поділили на чотири частини, кожному воїну частину і хітон; хітон був не шитий а увесь з верху тканий. І говорили до себе: Не будемо дерти його а киньмо жереб на нього, чий має бути, щоби сповнилося Писання, що каже: розділили мої ризи між собою, і на мій одяг кидали жереб» (Ів. 19, 23-24).

прослухати текст із музичним супроводом  та відкрити текст  у новому вікні)
Категорія: Розважання 40 днів Великого Посту | Переглядів: 773 | Додав: sanator | Теги: ДКЗ, великопстні пісні, Розважання, Хресна дорога, Джублик, Голгофа, Великий Піст, страждальні пісні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]