КАЛЕНДАР ХРИСТИЯН

Категорії розділу

ХРЕСНА ДОРОГА. ХІV стацій [8]
Різноманітні сценарії останньої Хресної дороги Ісуса Христа на голгофу. Сценарії супроводяться текстовим, фото та звуковим супроводом.
Розважання 40 днів Великого Посту [47]
Щоденні роздуми про Великий піст та Хресна дорога впродовж 40 днів по календарю. Звуковий та музичний супровід.
РОЗВАЖАННЯ ТА РОЗДУМИ [1]
Радіо МАРІЯ, Духовні та релігійні розважання та проповіді

ДО НАСТУПНОГО ТУРУ:


Пошук

Наше опитування

Чи потрібен цей сайт для Вас?

Нас підтримують на

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Середа, 24.04.2024, 11:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Із нами були разів

календар паломника

Головна » 2012 » Березень » 31 » 30 день Великого посту. Невісти єрусалимські плачуть над Господом Ісусом Христом..
00:19
30 день Великого посту. Невісти єрусалимські плачуть над Господом Ісусом Христом..
 Розважання "40 днів Великого Посту"  (із звуковим супроводом)

стація ВОСЬМА
 
   Роздумуй далі над тим, що каже Святе Євангеліє. Великий натовп народу і невісти, що плакали і ридали над Ним. А Ісус, повернувшись до них, сказав: Доньки єрусалимські, не плачте наді мною, але самі над собою плачте і над вашими дітьми… «Бо коли зі зеленим деревом це роблять, що буде зі сухим?» (Лк. 23,27-31).
   А це як? Чи ж зле плакати над Ісусом Христом? Ні. Лише тими словами Ісус Христос показує Свою велику Любов. Він за себе зовсім не дбає, а пам’ятає лише за інших. Невісти плачуть над Ним, і Він сприймає їх співчуття. Той їхній плач не є Йому байдужий, але Він заспокоює невісти і каже, аби не плакали над Ним, але самі над собою та над своїми дітьми. Тим Він неначе хотів їм сказати: Не плачте над Моєю мукою, бо я її приймаю для Вас та для ваших дітей. Через цю Мою велику муку ви будете спасенні. Хоча Я тепер такий погорджений, висміяний, зневажений, зате чекає Мене та слава, яку Я маю в Мого Отця від віків, та яку на час покинув задля вас. Але вам треба над чимось іншим плакати. Треба вам плакати над своїми гріхами і над гріхами своїх синів. Бо як не будете плакати над своїми гріхами, як не будете над тими гріхами шкодувати, то вас чекає вічна кара. Бо ж от дивіться, що належить за гріх. Коли Я, Бог без найменшого гріха, а лиш за гріхи людей так важко мушу покутувати, то що ж чекає вас за ваші власні гріхи? Отже, плачте над собою, а не наді Мною. Так потрібно розуміти ті слова Ісуса Христа. Бачиш, який Ісус Христос для нас добрий. Сам потребує потіхи, бо усіма принижений, зневажений, а однак забуває про себе, а пам’ятає про інших.
прослухати текст із музичним супроводом  та відкрити текст  у новому вікні)
Категорія: Розважання 40 днів Великого Посту | Переглядів: 737 | Додав: sanator | Теги: ДКЗ, великопстні пісні, Розважання, Хресна дорога, Великий Піст, Голгофа, Джублик, страждальні пісні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]